У столиці конфлікт між водіями завершився стріляниною

У результаті один чоловік із вогнепальним пораненням передпліччя опинився у лікарні.

3 червня о 10:05 у чергову частину надійшло повідомлення про те, що на автозаправочній станції на вулиці Кирилівській невідомий стріляв по автомобілю.

«На місце події оперативно прибули працівники поліції. Зі слів потерпілого встановлено, що невідомий водій «Peugeot» відкрив вогонь із невстановленої зброї по заявнику, який перебував у салоні «Daewoo». У результаті 32-річний чоловік, житель Київщини, отримав вогнепальне поранення лівого передпліччя, ймовірно, із травматичної зброї. Його доставили у лікарню, де надають необхідну медичну допомогу. Зловмисник із місця події втік. За попередньою інформацією, причиною інциденту став дорожній конфлікт», – розповів начальник Подільського управління поліції Владислав Іщенко.

Відомості про подію зареєстровані до Журналу єдиного обліку заяв і повідомлень. Після проведення дослідчої перевірки слідчі визначаться із правовою кваліфікацією цього правопорушення.

Нині ж зусилля поліції спрямовані на затримання чоловіка, який відкрив вогонь, та встановлення причин і обставин інциденту.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *