Працівники Святошинського управління поліції столиці встановили ґвалтівника

Зловмисником виявився колишній кавалер потерпілої: він зґвалтував її та побив.

Правоохоронці встановили, що 28-річна потерпіла розірвала відносини зі своїм 33-річним знайомим ще у грудні минулого року. Однак час від часу він погрожував їй фізичною розправою. Згодом вони перестали бачитись, і погрози припинилися.

Нещодавно потерпіла відчинила двері квартири і побачила колишнього хлопця на східцях. Чоловік хотів поговорити і вмовити її знову почати стосунки. Жінка навідріз відмовилася і замкнулася у квартирі.

Того ж дня вона пішла у магазин, де знову зустріла колишнього кавалера. Він посадив її в автомобіль та поїхав у невідомому напрямку.

Жінка не припиняла супротив, тож нападник час від часу бив її, зв’язав руки та ноги скотчем. Ще за кермом він почав пити алкоголь. Коли заїхали до паркінгу в Київській області, чоловік почав погрожувати позбавити їх обох життя, якщо вона не погодиться бути разом. Розірвавши одяг, побив жінку та кілька разів зґвалтував.

Потерпіла вмовляла відвезти її додому, адже там її чекала маленька дитина. Згодом зловмисник таки погодився.

Із повідомленням про зґвалтування жінка наступного дня звернулася до правоохоронців.

Працівники Святошинського управління поліції столиці негайно розшукали зловмисника, вилучили речові докази та належним чином їх оформили.

Слідчим відділом Святошинського управління поліції столиці відомості про дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 1 ст. 152 (Зґвалтування) Кримінального кодексу України. Матеріали провадження будуть направлені для проведення досудового розслідування за належністю до Київської області (за місцем вчинення правопорушення).






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *