На Львівщині 16-річна дівчина поранила ножем 23-річного чоловіка

Працівники Червоноградського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за фактом ножового поранення, завданого неповнолітньою жителькою міста 23-річному чоловікові.

У Червоноградський відділ поліції 29 травня на оперативну лінію «102» надійшло повідомлення з приймального відділення Червоноградської центральної міської лікарні про те, що до них доставлений 23-річний мешканець Червонограда. Лікарі діагностували у пацієнта ножове поранення грудної клітки.

Слідчо-оперативна група, що прибула на місце події, встановила, що тілесні ушкодження потерпілий отримав неподалік свого будинку. У одному з гаражів на вулиці Богдана Хмельницького у Червонограді зібралась компанія. У потерпілого виник конфлікт зі знайомими, під суперечки 16-річна дівчина завдала йому удар ножем.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Проводиться досудове розслідування.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *