На Херсонщині в дорожньо-транспортній пригоді постраждали жінка та її двоє дітей

28 травня близько 17:00 на 70 км автодороги Херсон – Джанкой – Керч сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій постраждали три чоловіка, серед них двоє дітей.

За попередніми даними, 34-річний мешканець Херсона, керуючи автомобілем «ДЕУ Матіз» в напрямку Криму, в’їхав колесом у вибоїну, після чого водій не впорався з керуванням, і автомобіль з’їхав в кювет та перекинувся. В результаті ДТП до Каланчацької районної лікарні були госпіталізовані родичі водія – дружина його брата з двома дітьми віком 7 та 4 роки. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування.

Головне управління Національної поліції в Херсонській області нагадує водіям про необхідність дотримання Правил дорожнього руху. З початком курортного сезону кількість транспортних засобів на автодорогах Херсонщини значно збільшується. Отже, водіям слід пам’ятати про необхідність користування пасками безпеки, вибору та дотримання безпечних швидкісних режимів, дистанції та інтервалу, уникати небезпечних маневрів і обгонів.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *