Масова бійка та стрілянина в Одесі

В барі, який знаходиться в місті Одеса по вулиці Катерининській, виникла бійка між відвідувачами та охороною закладу. Аби припинити порушення громадського порядку, адміністрація закладу натиснула на кнопку тривожного виклику поліції охорони.

29 травня вночі, о 2.10 годині, на пульт централізованого спостереження надійшов сигнал «Тривога» з охоронюваного об’єкту. Наряд групи реагування Управління поліції охорони у Одеській області прибув на місце події за три хвилини.

Поліцейські охорони встановили, що біля розважального закладу група невідомих людей у кількості 10-12 осіб порушувала громадський порядок – вчинила масову бійку. Невдовзі під час штовханини один з її учасників дістав схожий на пістолет предмет і здійснив з нього кілька пострілів у бік охорони бару та правоохоронців. Внаслідок стрілянини один з поліцейських охорони отримав тілесні ушкодження лівого стегна і лівого боку тулуба.

Дотримуючись заходів особистої безпеки, працівники поліції охорони затримали зловмисника-стрільця. Ним виявився громадянин іноземної держави 1989 року народження, який наразі проживає в Одесі. Зброя, яку застосував затриманий, була травматичною.

На місце події поліцейські охорони негайно викликали слідчо-оперативну групу Приморського райвідділу поліції, працівникам якої було передано зловмисника. За даним фактом триває слідство.

Поліцейський охорони, який отримав тілесні ушкодження,звернувся для обстеження до приймального відділення медичного закладу. На щастя, його життю та здоров’ю нічого не загрожує. Наразі він почувається добре та від госпіталізації відмовився.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *