В Харкові горіла автомийка

25 травня о 09:14 на номер «101» надійшло повідомлення про пожежу у будівлі автомобільної мийки по провулку Снігурівському, 7 у Немишлянському районі міста Харкова.

До місця виклику негайно прибули 4 пожежно-рятувальні підрозділи ДСНС на автоцистернах у складі 22-ох рятувальників. На момент їх прибуття вогонь повністю охопив будівлю мийки, яка була збудована із легкозбірних металевих конструкцій і стояла окремо від інших будівель та споруд. Площа пожежі склала 40 кв.м. Всередині палаючої будівлі знаходилися 2 легкових автомобілі: Volkswagen Golf та Volkswagen Passat, які також горіли повністю.

Поруч із мийкою стояв мікроавтобус Mercedes Sprinter, існувала загроза розповсюдження вогню на нього. Тому рятувальники негайно вжили заходів щодо евакуації даного транспортного засобу у безпечне місце. Завдяки оперативним діям рятувальників автобус вдалося врятувати.

Внаслідок пожежі один чоловік отримав опіки і був госпіталізований до 4-ої лікарні міста Харкова. Його особа наразі встановлюється. Пожежа була локалізована о 09:39, о 10:25 відбулася остаточна ліквідація окремих осередків горіння.

Причина виникнення пожежі та збитки, завдані вогнем,  з’ясовуються.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *