Внаслідок ДТП 8-річний хлопчик залишився сиротою

Увечері 20 травня в місті Прилуки водій вантажівки виїхав на смугу зустрічну руху і зіткнувся з легковим автомобілем. Водій і пасажирка легковика загинули.

20 травня близько 19-ї години 48-річний житель Прилуцького району, кермуючи вантажним автомобілем «МАЗ-54322» з напівпричепом, рухався вулицею Київською у місті Прилуки. Не врахував дорожню обстановку (мокре покриття дороги), він не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічну руху, де допустив зіткнення з автомобілем «ВАЗ-21111» під керуванням 36-річного місцевого мешканця.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 35-річна пасажирка автомобіля «ВАЗ» від отриманих тілесних ушкоджень загинула на місці події. Водій легковика від отриманих тілесних ушкоджень через півгодини після трагедії помер в реанімаційному відділенні Прилуцької лікарні. Загиблі були чоловіком і дружиною.

8-річний син загиблих, який перебував у салоні автомобіля, отримав незначні тілесні ушкодження. Після огляду лікарів хлопчика забрали родичі.

Водія вантажівки з гіпертонічним кризом доставили до Прилуцької міської лікарні. Триває перевірка.

Відділ безпеки дорожнього руху ГУ НП в Чернігівській області звертається до водіїв пам’ятати, що керування автомобілем у складних погодних умовах вимагає максимальної зосередженості. Тож, якщо ви втомилися чи погано себе почуваєте, обов’язково відкладіть поїздку. Не слід ризикувати й тим, хто ще не має достатнього водійського досвіду, адже у негоду навіть досвідчені водії можуть не втримати кермо.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *