На Київщині пасажир виштовхнув із “Мерседеса” жінку-водія та викрав авто

Поліцейські одразу ввели план «Перехоплення» та розпочали низку оперативно-розшукових заходів. Вже менш ніж за півгодини виявили викрадене авто та затримали раніше засудженого за аналогічні злочини зловмисника.

17 травня, близько 16.00 години, на спецлінію поліції Київської області «102» надійшла заява від 30-річної мешканки міста Буча, що в смт. Немішаєве Бородянського району, на вулиці Залізнична, невідомий чоловік, якого вона погодилась підвезти, виштовхнув її з автомобіля «Мерседес-Віто» та поїхав у невідомому напрямку. Жінка повідомила прикмети кривдника та надала детальний зовнішній опис.

Правоохоронці ввели план «Перехоплення» та розпочали оперативно-розшукові заходи. Менш ніж за півгодини на автодорозі поблизу смт. Ворзель поліцейські помітили викрадене авто та затримали зловмисника. Ним виявився раніше судимий за аналогічні злочини 50-річний житель міста Каховка Херсонської області, який зізнався у незаконному заволодінні автівкою.

«Мерседес» працівники поліції вже повернули потерпілій власниці.

За даним фактом слідчими Бородянського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з конфіскацією майна або без такої. Вирішується питання про обрання підозрюваному міри запобіжного заходу. Поліцейські перевіряють затриманого на причетність до скоєння аналогічних злочинів. Досудове розслідування триває.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *