У Василькові неповнолітній жорстоко вбив свою 16-річну кохану

Тривалі сварки на ґрунті ревнощів між закоханою парою підлітків скінчилися трагічно. 16-річний хлопець у пориві емоцій позбавив кохану життя. Аби замести сліди злочину разом з товаришем заховав бездиханне тіло у лісі.

11 травня о 23:55 на спецлінію поліції Київської області «102» надійшло повідомлення від жительки міста Василькова про зникнення 16-річної доньки.

Упродовж тижня поліцейські проводили низку слідчих заходів для встановлення місцезнаходження дівчинки. 17 травня правоохоронці нарешті вийшли на слід зниклої. Тіло неповнолітньої було ретельно заховане у місцевому лісі та прикидане сміттям і великою дерев’яною балкою.

Т. в. о. начальника поліції Київщини Дмитро Головін зазначив, що поліцейські оперативно встановили та затримали в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України підозрюваних, причетних до скоєння жорстокого вбивства, – двох 16-річних місцевих жителів.

З’ясувалося, що потерпіла упродовж року зустрічалась зі своїм однолітком. Пара закоханих завжди тримались поряд: сиділи разом за партою в столичному ПТУ, а потім у Васильківській вечірній школі, але часто конфліктували через надмірні ревнощі.

Трагічного вечора 10 травня біля місцевого стадіону між ними виникла чергова сварка. Хлопець почав душити кохану, допоки вона не перестала дихати. Після чого спільно зі своїм товаришем заховав тіло в лісі неподалік. Підлітки забрали у дівчини мобільний телефон та прикраси, які потім здали до місцевого ломбарду для отримання грошової виручки.

Наразі тіло дівчини направлено на проведення судово-медичної експертизи для встановлення причин смерті.

За цим фактом слідчими Васильківського відділу поліції відкрито кримінальні провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство), ч. 1 ст. 396 (приховування злочину) та ч. 2 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *