Стрілянина в Сєвєродонецьку

В одному з кафе м. Сєвєродонецька, що перебуває під охороною Сєвєродонецького відділу поліції охорони, конфлікт між двома місцевими жителями закінчився стріляниною.

17 травня 2016 року на пульт централізованого спостереження Сєвєродонецького міжрайонного відділу Управління поліції охорони в Луганській області надійшов сигнал про спрацювання кнопки тривожної сигналізації у охоронюваному барі.

До розважального закладу негайно була направлена група реагування, яка, прибувши на місце події, встановила, що стався конфлікт між двома відвідувачами.

Внаслідок конфлікту 24-річний місцевий житель здійснив чотири постріли в 36-річного чоловіка.

Зі слів адміністрації бару було встановлено, що під час вживання алкогольних напоїв між чоловіками виник конфлікт, який переріс в бійку. Після того, як персонал кафе зміг розборонити учасників бійки, один з них, 24-річний чоловік, вийшов на вулицю та через декілька хвилин повернувся з пістолетом. Спрямувавши зброю на свого опонента, молодик зробив чотири постріли.

Зброя, як виявилося згодом, була травматичною – переробленим стартовим пістолетом «Zoraki». Внаслідок поранення потерпілий отримав тілесні ушкодження у вигляді сліпих поранень грудної клітини та лівого передпліччя.

Знайомий «стрільця» спромігся відібрати у нього зброю та повалив на підлогу. У цей момент потерпілий 36-річний чоловік наніс своєму кривднику декілька ударів по голові та корпусу.

Бармен, зрозумівши, що ситуація не є контрольованою, негайно натиснув «тривожну» кнопку, а вже за лічені хвилини на місце події прибув наряд поліції охорони та затримав правопорушників.

Для подальшого з’ясування обставин події на місце було викликано слідчо-оперативну групу Сєвєродонецького відділу поліції.

Наразі обоє учасників бійки проходять лікування в Сєвєродонецькій багатопрофільній лікарні.

Даний факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України – хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної зброї, а також ч. 1 ст. 263 ККУ – незаконне поводження зі зброєю.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *