Збоченець розбещував малолітніх в соціальній мережі

Довгий час зловмисника не могли викрити через його професійні навички користування інформаційними технологіями, однак днями його затримали оперативники Нацполіції.

У Полтавській області співробітники відділу боротьби зі злочинами, пов`язаними з торгівлею людьми обласного главку поліції зуміли встановити і затримати 27-річного жителя міста Кременчук.

Чоловік видавав себе у соціальній мережі за дівчину і входив у довіру до неповнолітніх школярок. Спершу він надсилав їм порнографічну продукцію, а потім і сам демонстрував власні статеві органи у відеотрансляціях.

Апофеозом розпусних дій ставала демонстрація дівчатками оголеного тіла у відповідь на шантаж і маніпуляції, яку негідник записував та розміщував на інтернет-ресурсах.

Всього поліцією зареєстровано 18 фактів, під час яких постраждало 12 малолітніх дівчат. Розпочато кримінальне провадження за ч. 2. ст. 156 (розбещення неповнолітніх) та частинами 2, 3, 4, 5 ст. 301 (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) Кримінального Кодексу України.

Молодика затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому повідомлено про підозру.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *