У Києві конфлікт на дорозі обернувся стріляниною

Двоє водіїв іномарок не змогли порозумітися на проїжджій частині. У результаті один із них почав стріляти по машині опонента, а потім зник із місця події.

17 травня близько 18-ї години до чергової частини Дніпровського управління поліції за допомогою звернувся 32-річний громадянин. Чоловік повідомив правоохоронцям, що невідома особа обстріляла його автомобіль «Porsche Cayenne».

За словами заявника, він рухався Русанівською набережною, коли інший водій «Audi», порушуючи Правила дорожнього руху, намагався його обігнати. Після цього потерпілий посигналив порушнику, а невдовзі і пасажир «Porsche Cayenne», відчинивши вікно, почав лаятися у відповідь.

Уже після завершення маневру, чоловік почув звук, схожий на постріл. А потім побачив розбите заднє скло власного автомобіля. Згодом пролунало ще кілька пострілів із невстановленої зброї у напрямок машини заявника, після чого підозрюваний «стрілок» поїхав у невідомому напрямку.

У ході проведення огляду місця події працівники поліції виявили та вилучили кілька фрагментів металу та скло на задньому сидінні автомобіля «Porsche Cayenne».

Слідчим відділом Дніпровського управління поліції ГУ НП у місті Києві відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Працівники органів внутрішніх справ столиці звертаються з проханням до можливих свідків надати правоохоронцям інформацію про інцидент, а водіїв авто – записи відеореєстраторів, щоби встановити вину кожного з учасників дорожнього конфлікту. Телефонуйте за номерами: (044) 559-15-37 або 102.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *