Смертельна аварія в Чернівцях

Дорожньо-транспортна пригода сталася на вулиці Героїв Майдану обласного центру. За цим фактом правоохоронці розпочали кримінальне провадження.

За словами начальника відділу з розслідувань ДТП СУ ГУ НП в Чернівецькій області Ігоря Стахова, 15 травня на спецлінію «102» надійшло повідомлення про те, що по вулиці Героїв Майдану міста Чернівці водій автомобіля марки «Mercedes» допустив наїзд на чоловіка.

З’ясовано, що 21-річний водій рухався в напрямку проспекту Незалежності і не впоравшись з керуванням допустив наїзд на 59-річного працівника «Альтфатер Чернівці», який здійснював завантаження сміттєвих баків. Від отриманих ушкоджень потерпілий помер на місці події.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Для встановлення усіх обставин події призначена низка необхідних експертиз. Досудове розслідування триває.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *