У Рівному жінка підрізала свого чоловіка

Сварка рівненського подружжя закінчилася для господаря ножовим пораненням. Тепер він перебуває на лікарняному ліжку, а стосовно дружини вирішується питання про повідомлення підозри у скоєному кримінальному правопорушенні.

15 травня, 31-річний рівнянин повернувся з роботи напідпитку. Між ним та його 36-річною дружиною виник конфлікт на побутовому ґрунті. Після штовханини жінка схопила кухонний ніж і вдарила ним чоловіка в груди. Зрозумівши, що накоїла, одразу викликала швидку медичну допомогу. Лікарі діагностували у потерпілого проникаюче ножове поранення та госпіталізували його до Рівненської обласної клінічної лікарні. Чоловіка прооперували, його життю нічого не загрожує.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження), яка передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Триває досудове розслідування.

Подружжя характеризується позитивно, жінка працює у торговому закладі, чоловік – на будівництві. Разом виховують двох синів семи та 16-ти років.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *