Розбійний напад на подружжя в Києві

У Шевченківському районі Києва двоє невідомих біля під’їзду намагалися заволодіти майном чоловіка. Після невдалої спроби вони вистрелили йому в голову та зникли. Потерпілого госпіталізували до медичного закладу із непроникаючим пораненням.

Подія сталася вранці 13 травня. Чоловік із дружиною вийшли з парадного будинку, як за декілька метрів до них підбіг незнайомець. Нічого не кажучи, він вдарив в обличчя чоловіка та почав виривати з рук барсетку. У цей час з іншої сторони будинку долучився інший нападник та вистрелив у потерпілого. Так і не забравши барсетку, вони втекли. Як розповів потерпілий, він працює водієм, доставляє м’ясо на два ринки Києва. Окрім того, проводить інкасацію торгових точок.

За даним фактом слідчим відділом Шевченківського управління поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Правоохоронці здійснюють ряд оперативно-розшукових дій для встановлення зловмисників з метою притягнення їх до кримінальної відповідальності. Найближчі десять років вони можуть провести у в’язниці.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *