Працівники поліції затримали підозрюваного у зґвалтуванні 15-річної дівчини

У с. Селище Тиврівського району поліція затримала місцевого жителя, який зґвалтував неповнолітню.

12 травня до Гніванського відділення поліції звернулась 15-річна дівчина, яка повідомила, що її зґвалтував малознайомий чоловік. За словами потерпілої, вони познайомились на вулиці села, після чого він запросив її до себе у гості. Під час розпиття алкогольних напоїв чоловік запропонував їй вступити з ним у статеві зносини. Отримавши відмову, чоловік застосував силу і, погрожуючи кухонним ножем, зґвалтував дівчину. Коли п’яний господар заснув, вона втекла.

Працівники поліції затримали підозрюваного протягом кількох годин. Ним виявився 25-річний місцевий житель, неодноразово судимий за крадіжки. Затриманий не заперечує статевий зв`язок з неповнолітньою. Але наполягає, що він відбувся за взаємною згодою.

15-річна потерпіла з неблагополучної родини, останнім часом вела жебрацький спосіб життя. Поліція повідомила про цей факт соціальну службу, у присутності представника якої проводилось опитування потерпілої та слідчі дії. Наразі призначено ряд експертиз.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 152 ККУ (зґвалтування неповнолітньої). Затриманому оголошено про підозру, йому загрожує до 12 років ув’язнення.

Дівчину забрав у родину старший брат, який мешкає у обласному центрі. В подальшому її долю вирішить соціальна служба.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *