Чоловік підпалив себе та тещу

У селі Ганнівка Мар’їнського району 27-річний чоловік уночі вліз через вікно до будинку своєї тещі та накинувся на неї з ножем. На очах у дружини та трьохмісячного сина він влаштував пожежу, в якій загинув сам і позбавив життя поранену родичку.

5 травня о 3:55 ночі до чергової частини Мар’їнського відділення поліції надійшло повідомлення від наляканої 23-річної дівчини про те, що чоловік підпалив будинок її матері.

Слідчо-оперативна група, що прибула на місце події, виявила два тіла. Правоохоронці з’ясували, що в 2015 році заявниця офіційно перебувала в шлюбі з нападником, але через конфлікти вигнала його з дому. 27-річний чоловік не міг змиритися з розставанням і вирішив помститися її родичам, пішовши на злочин.

Серед ночі він через вікно вліз до будинку своєї тещі, де на той момент перебувала його дружина з дитиною, і почав бити господиню житла. Перелякана дівчина з немовлям на руках вибігла на вулицю. А зять, взявши каністру з бензином, облив ним матір своєї дружини та її будинок і підпалив. Під тиском вогню вхідні двері зачинилися і зловмисник сам опинився у вогняній пастці.

 

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *