Стрілянина в Києві. Відео

Зловмисник разом із товаришем посадив киянина у автомобіль «Мерседес», вивіз у лісопаркову зону у Вишгородському районі, де побили його та поранили із пневматичного пістолета.

Подія сталася 3 травня вночі. Правоохоронці отримали повідомлення від лікарів про надання допомоги чоловіку із тілесними ушкодженнями на вулиці Вишгородській. Медикам та працівникам патрульної служби, які прибули на місце, потерпілий розповів: знайомий, якому він ремонтував автомобіль, зі ще одним чоловіком посадили його в авто, вивезли в ліс, побили та вистрілили зі зброї. У результаті у нього забої тіла та непроникаюче поранення грудної клітини.

Окрім того, зі слів киянина, встановлено: після побоїв його автомобілем привезли до закладу громадського харчування на вулиці Вишгородській, де він зумів вирватися і втекти.

На теперішній час потерпілий перебуває в лікарні під дією медичних препаратів.

Відомості про цей факт зареєстровані у Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень Подільського управління поліції, слідчі визначаються із правовою кваліфікацією цієї події. Зусилля оперативників спрямовані на встановлення за затримання осіб, причетних до скоєння правопорушення.

ОНОВЛЕНО на 14:00

Під час спілкування із потерпілим у лікарні правоохоронці встановили, що зловмисники посадили його в автомобіль «Лексус» бежевого кольору, вивезли в ліс, побили, стріляли із травматичної зброї та примусили написати боргову записку на 50 тисяч доларів.

За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 2 ст. 355 (Примушування до виконання чи невиконання цивільно-правових зобов’язань) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує до п’яти років позбавлення волі.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *