У Слов’янську автомобіль збив 9-річну школярку

Автомобіль “Mitsubishi outlander” під керуванням 40-річного місцевого жителя скоїв наїзд на дівчинку, яка перебігала проїжджу частину від зупинки громадського транспорту до школи. З травмами голови дівчинка доставлена до лікарні.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 29 квітня о 7.35 на вулиці Торговій у Слов’янську. Дівчинка вибігла на дорогу з-за маршрутного автобуса, що стояв на зупинці. Водій іномарки не встиг зупинитися і скоїв наїзд на дитину. Школярку доставили до травматологічного відділення міської лікарні.

Цей факт внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою кваліфікацією за ч.1 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.

Поліція закликає всіх учасників дорожнього руху не перевищувати швидкість в межах міста, бути особливо уважними у місцях, де знаходяться дитячі шкільні та дошкільні установи. Пам’ятайте – ваша необережність може коштувати дитині життя.

Батькам рекомендуємо по можливості особисто супроводжувати своїх дітей при переході через дорогу, зокрема там, де рух транспорту є найбільш інтенсивним. Тільки у цьому випадку ви можете бути впевнені, що їх життю і здоров’ю нічого не загрожує.

Дотримуючись правил дорожнього руху, можна запобігти різним нещасним випадкам, вберегти себе, своїх близьких і інших учасників руху.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *