На Хмельниччині у ДТП постраждало троє дітей

Дорожньо-транспортна пригода сталася 29 квітня, близько 22 години в селі Немиринці Городоцького району.

32-річний хмельничанин на автомобілі «ВАЗ 2101», рухаючись по польовій дорозі, не впорався з керуванням та в’їхав у бетонну електроопору. В автомобілі, окрім водія, було ще семеро людей, із них троє — діти.

Внаслідок ДТП найважчі травми отримав водій. З тілесними ушкодженнями у вигляді політравми його госпіталізували в реанімаційне відділення Хмельницької обласної клінічної лікарні. Тілесні ушкодження отримали ще двоє дорослих та троє дітей: у 24-річного чоловіка діагностували забої та струс головного мозку, а у 37-річної жінки — забої ключиці та м’яких тканин голови. Останній надано медичну допомогу без госпіталізації.

У лікарні із закритою черепно-мозковою травмою та струсом головного мозку перебувають також двоє дітей віком 9 та 14 років. 16-річна дівчина із забоєм руки після надання медичної допомоги відпущена додому. Ще двоє чоловіків, які також були в салоні автомобіля, до лікарів не зверталися.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Слідчі з’ясовують усі обставини події.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *