Різанина між жінками в Києві

Правоохоронці затримали киянку, яка під час з’ясування стосунків нанесла ножове поранення подружці чоловіка. 31-річну потерпілу госпіталізували до лікарні, а 26-річній підозрюваній обирають міру запобіжного заходу.

До Голосіївського управління поліції близько другої години ночі надійшов виклик: за гаражами чути крики жінки про допомогу.

Виїздом слідчо-оперативної групи виявлено приміщення бараку, в якому знаходилося двоє жінок, при цьому одна із них була поранена. Правоохоронці негайно викликали лікарів.

Поліцейські з’ясували, що під час розпивання спиртних напоїв між жінками виник конфлікт. Під час сварки 26-річна киянка взяла із полиці ніж та ним вдарила суперницю в груди.

Поранену жінку госпіталізували, де відразу прооперували.

Як повідомив начальник слідчого відділу Голосіївського управління поліції Володимир Чепурний, зловмисниці повідомили про підозру за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України та затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Зважаючи на те, що у підозрюваної є 3-річна дитина, слідчий разом із процесуальним керівником клопочуть перед судом про обрання їй міри запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту. Жінці загрожує до восьми років позбавлення волі.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *