Анонс перших матчів 1/2 фіналу Кубка України

Після вильоту з кубкового турніру чинного володаря трофея боротьба за вакантне місце на троні розгориться з новою силою.

20 квітня, середа
«Дніпро» – «Зоря»
19:00. Дніпропетровськ, стадіон «Дніпро-Арена»
Арбітр – Євген Арановський (Київ)
Дискваліфіковані: Леонардо («Дніпро») – Євген Опанасенко («Зоря»)
Телетрансляція: «2+2»

Цілком можна погодитись з думкою, що окрасою півфінальної стадії, а, можливо, і всього турніру стане саме це протистояння. Ще зовсім недавно команди зустрічались у Лізі Парі-Матч, а згодом здійснили рокіровку у турнірній таблиці, адже тепер вже «Дніпро» очевидний фаворит у боротьбі за 3-є місце. Водночас підопічні Мирона Маркевича взяли скромний реванш на чужому полі за відчутну поразку на своєму, а також перервали 7-матчеву серію без виграшів в очних зустрічах. Дніпропетровці одержали 5 поспіль перемог у двох турнірах після невдалого початку весни у столиці. За цей же відрізок «Зоря» програла тричі, що більше, ніж за всю літньо-осінню частину змагань. Саме луганці є дебютантами такого раунду Кубка України, тоді як їхні суперники пробились сюди вже водинадцяте. З іншого боку, «Дніпро» жодного титулу не має. Тому прагнути до нових вершин особливий стимул в обох сторін.

«Олександрія» – «Шахтар»
19:00. Олександрія, стадіон КСК «Ніка»
Арбітр – Анатолій Жабченко (Хмельницький)
Дискваліфіковані: Артем Чорній («Олександрія») – Іван Ордець («Шахтар»)
Телетрансляція: «Футбол1»

Дебютант півфіналу проти 9-разового володаря Кубка України, для якого прохід до четвірки кращих тут ювілейний – 20-й. Зрозуміло, що «Шахтар» не лише очевидний фаворит пари, але й головний претендент на виграш загалом. Втім, «Олександрію» не знітило те ж саме становище справ перед стартом як першого, так і другого матчів з «Динамо». А виграш у «Зорі» в останньому з турів, що відбулись, говорить, що підопічних Володимира Шарана зупинити не так легко, не говорячи про неприпустимість для будь-кого заздалегідь проти такого опонента повірити у свій успіх достроково. Кожне коло Ліги Парі-Матч розпочиналось саме із зустрічі даної пари, де донеччани втрат не зазнали, останніх сил не витратили і нервів не попсували, але прохідними ті ігри не були. Отже, на хорошому ходу сьогодні перебувають обидві команди, і все ж для олександрійців це рідкісний історичний шанс, а «гірники» грамотно ділять власні сили на участь у 3-х змаганнях, причому на внутрішній арені концентрації їм іноді не вистачає на всі 90 хвилин.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *