У Києві молодик ножем поранив трьох студентів. Відео

Зловмисник перебуває під вартою, йому загрожує тюремне ув’язнення.

Подія трапилася близько місяця тому на території Солом’янського району столиці. Встановлено, що близько першої години ночі на вулиці Борщагівській троє студентів поверталися до гуртожитку. Дорогою у них виник конфлікт із компанією молоді. Сутичка швидко переросла в штовханину, згодом один із хлопців дістав із кишені ніж. У результаті 20-річний киянин поранив трьох учасників інциденту. Їх доставили до лікарняного закладу.

Слідчим відділом районного управління поліції за даним фактом було розпочато кримінальне провадження. Оперативники протягом місяця проводили заходи, спрямовані на встановлення та затримання злочинців. У результаті затримали 20-річного хлопця, оголосили йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України, та взяли під варту. Підозрюваний свою провину не заперечував.

Під час затримання передав правоохоронцям знаряддя злочину – ніж – та одяг з плямами бурого кольору, який був на ньому тієї ночі. Усі вилучені речі направлені на експертизу.

Після отримання результатів усіх експертиз слідчими буде розглянуто питання щодо відкриття кримінального провадження за ч. 2 ст. 15 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) та ст. 15 ч. 2 ст. 115 (Замах на вбивство) Кримінального кодексу України.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *