В Полтаві побили учня

Слідчим відділення поліції № 1 міста Полтави відносно 18-річного учня одного з профтехучилищ міста розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Юнак наніс декілька ударів першокурснику за те, що той, начебто, випадково зачепив його ногою.

Подія сталась 17 березня в роздягальні навчального закладу. Після побиття зловмисник провів 15-річного товариша додому. Там йому стало гірше і рідні змушені були викликати швидку медичну допомогу. У лікарні юнака прооперували, зараз він знаходиться у медичному закладі.

«Старшокурсник наносив удари учню першого курсу при численних свідках, тому свою причетність до події заперечувати не став, – повідомив начальник відділення поліції № 1 міста Полтави Сергій Махно. – Не зважаючи на свій юний вік, він уже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжки. Зараз відповідно до санкції частини 1 статті 121 Кримінального кодексу України йому загрожує відповідальність у виді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років».






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *