Згвалтування на Донеччині

До чергової частини Краснолиманського відділенні поліції звернулася 23-річна дівчина, яка повідомила, що її зґвалтував незнайомий чоловік. Поліцейські оперативно встановили та затримали зловмисника.

Як виявили правоохоронці, потерпіла прямувала вздовж лісосмуги зі свого дому до магазину. Її наздогнав мотоцикліст, який був у стані алкогольного сп’яніння. Чоловік зґвалтував дівчину, посадив у мотоцикл та поїхав з місця події. Під час поїздки потерпілій вдалось закричати, привернути увагу людей із фермерських господарств, вистрибнути із транспортного засобу та втекти.

23-річна дівчина, яка є переселенкою з Горлівки, відразу ж звернулася за допомогою в поліцію. Працівники Краснолиманського відділення задля пошуку правопорушника, з яким жінка не була знайома, відразу ж встановили всіх власників мотоциклів та почали пошукові заходи на прилеглій території, паралельно виконуючи оперативно-слідчу роботу зі свідками. Завдяки комплексним діям за підозрою в скоєні даного злочину поліцейські «за гарячими слідами» встановили та затримали раніше не судимого 33-річного мешканця с. Рубці.

Наразі факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань з кваліфікацією по ч. 1 ст. 152 Кримінального кодексу України (зґвалтування). Призначено низку необхідних експертиз. Вирішується питання з обрання запобіжного заходу для фігуранта, якому загрожує позбавлення волі на строк до п’яти років.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *