У Полтавській області в ДТП троє людей загинуло та четверо травмовано

Дорожньо-транспортна пригода сталася 17-го березня, близько 2-ї години ночі, на 323-му кілометрі автодороги Київ – Харків, поблизу села Абазівка Полтавського району.

За попередніми даними, водій автомобіля «CITROEN JUMPY», 35-ти річний мешканець Луганської області, рухаючись в напрямку міста Полтава, не впорався з керуванням і допустив наїзд на бар’єрне огородження.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 55-річна жінка-пасажир загинула на місті події. Водій та п’ять пасажирів автомобіля з різними тілесними ушкодженнями доставлені до медичних закладів міста Полтави.

Вранці 79-річний чоловік та 58-річна жінка (мешканці Луганської області) від отриманих травм померли в лікарні. Ще троє пасажирів – 70-річна мешканка Луганської області, та двоє жителів Києва віком 35 та 39 років з політравмами госпіталізовані у медустановах Полтави.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Санкція вказаної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *