Під час одержання хабара прокуратурою затримано начальника відділу зберігання військової частини

Слідчі військової прокуратури Хмельницького гарнізону Західного регіону України 14 березня 2016 року за матеріалами оперативних працівників Управління внутрішньої безпеки СБУ та Управління захисту економіки в Хмельницькій області Національної поліції України затримали під час одержання хабара начальника відділу зберігання військової частини.

Майор вимагав 34 тис грн від солдата цієї військової частини за неповідомлення у правоохоронні органи про нібито викрадення останнім військового майна – 2-х авіаційних блоків та за вирішення питання щодо списання цього майна з обліку військової частини.

Частина хабара виявлена та вилучена в ході проведення огляду місця події. Військовослужбовця затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Правопорушнику оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди, поєднане з вимаганням).

Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та відсторонення від займаної посади.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *