На Херсонщині чоловік застрелив дівчину, після чого покінчив життя самогубством

До чергової частини Генічеського відділу поліції надійшло повідомлення від місцевої жительки. Жінка розповіла, що у власному будинку виявила тіло своєї доньки та її знайомого.

За викликом негайно виїхала слідчо-оперативна група. На місці події правоохоронці виявили тіло 24-річної дівчини та 44-річного чоловіка. В обох були вогнепальні поранення в області голови. Поруч з тілом чоловіка оперативники знайшли мисливську рушницю.

Правоохоронці встановили, що загиблі тривалий час зустрічалися. Останнім часом дівчина намагалась розірвати стосунки, але чоловік був проти. Того дня він прийшов додому до дівчини, щоб з’ясовувати стосунки та повернути кохану. Між ними виникла сварка.

– Під час конфлікту чоловік дістав рушницю та вистрелив дівчині у голову. Після чого покінчив життя самогубством, вистреливши собі у скроню з тієї ж рушниці, – повідомив начальник Генічеського відділу поліції Андрій Лещенко.

Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України “Умисне вбивство”. Призначено ряд експертиз. Триває слідство.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *