В Донецькій області повісився 13-річний хлопчик

Трагедія трапилася в підвалі сараю на території приватного домоволодіння в місті Лимані. Хлопчика із зашморгом на шиї знайшов 63–річний батько, у якого не витримало серце. Від побаченого він помер.

До чергової частини Краснолиманського відділення поліції надійшло повідомлення від диспетчера швидкої медичної допомоги про те, що ними констатована смерть 13-річного хлопчика та його батька.

На місце події негайно виїхала група швидкого реагування та слідчо-оперативна група.

За словами всіх, хто був знайомий із загиблим хлопчиком, а саме вчителів, однокласників і друзів, він був дуже товариським, веселим і життєрадісним. Хлопець займався спортом, доволі успішно навчався у школі, всі свої досягнення та невдачі сприймав близько до серця.

Як стало відомо, між сином і батьком сталася неприємна розмова. У хлопця з деяких предметів були задовільні оцінки. Через це батько заборонив дитині користуватися ґаджетами, грати в комп’ютерні ігри. Тому імпульсивний та вразливий хлопець скоїв непоправне.

Звертаємося до всіх батьків: якщо у вашій сім’ї трапляються непорозуміння з вашими дітьми, не зволікайте, звертайтеся до спеціалістів або у правоохоронні органи. Поліцейські, які працюють з дітьми, нададуть Вам допомогу не тільки у межах своєї компетенції, але й поза нею.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *