У Красноармійську жінка на очах у двох дітей вбила чоловіка

Співробітниками Красноармійського відділу поліції «за гарячими слідами» затримано місцеву мешканку, яка заподіяла своєму чоловікові смертельні ножові поранення. Трагедія трапилася у присутності двох неповнолітніх дітей подружжя. Правопорушниці загрожує до 10 років ув’язнення.

Вночі до чергової частини Красноармійського відділу поліції надійшло повідомлення від фельдшера швидкої медичної допомоги про те, що в одному з приватних домоволодінь Красноармійська виявлений труп чоловіка з ознаками насильницької смерті.

На місце події прибуло керівництво Красноармійського відділу поліції і слідчо-оперативна група.

В ході проведення перевірки були встановлені всі обставини події. З’ясувалося, що в той вечір у будинку 31-річний чоловік перебував разом зі своєю 32-річною дружиною та двома неповнолітніми дітьми – 12-річною донькою та її 9-річним братиком. Подружжя, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, почали сваритися. В ході конфлікту чоловік вдарив дружину. У відповідь на це жінка нанесла чоловікові удар кухонним ножем в область паху, чим заподіяла останньому проникаюче ножове поранення.

Після цього чоловік втратив свідомість, і дружина спробувала надати йому першу допомогу. Але її зусилля не дали позитивного результату, і жінка була змушена викликати «швидку допомогу». На жаль, поранений чоловік до приїзду медиків не дожив.

Відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Жінці загрожує до 10 років позбавлення волі. На теперішній час вирішується питання про обрання для фігурантки запобіжного заходу.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *