У Києві іномарка в’їхала у зупинку громадського транспорту

У результаті аварії один чоловік загинув, двоє людей – потрапили у лікарню.

Сьогодні автомобіль «Лексус», за кермом якого перебував 25-річний киянин, на вулиці Богатирській «влетів» у зупинку громадського транспорту «Сади». У результаті дорожньо-транспортної пригоди постраждали двоє громадян, які знаходилися на зупинці: чоловік, 1970 року народження, загинув, а 24-річну дівчину із тілесними ушкодженнями каретою «Швидкої медичної допомоги» доставили у лікарню. Крім того, до медичного закладу потрапив 30-річний пасажир іномарки, водія та ще одного пасажира не госпіталізовували.

Місце пригоди детально оглянула слідчо-оперативна група. Правоохоронці опитали учасників та свідків події. Водія легковика доставили у лікарню для проведення освідування з метою перевірки ступень алкогольного або ж наркотичного сп’яніння.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Після проведення всіх необхідних експертиз та інших слідчих дій буде встановлено механізм дорожньо-транспортної пригоди та причини, які призвели до неї.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *