На Сумщині чоловік застрелив свого приятеля

Поранення виявилось смертельним. Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка в одному з сіл району, куди він поїхав, аби попрощатися з маленькою дочкою перед тим, як покінчити життя самогубством.

До чергової частини Тростянецького відділення поліції надійшло повідомлення від місцевої мешканки, яка розповіла, що її чоловік застрелив свого приятеля і втік у невідомому напрямку.

Працівники відділу негайно виїхали на виклик. На місці події знайшли тіло 29-ти річного місцевого жителя. На жаль, допомогти йому вже було нічим, оскільки вогнепальне поранення виявилось смертельним.

Вжитими оперативно-розшуковими заходами підозрюваного у скоєнні злочину вдалося затримати за кілька годин в одному з сіл Тростянецького району.

«Під час першочергових слідчих дій з‘ясувалось, що затриманий того дня разом з приятелем та дружиною розпивав спиртні напої. Між чоловіками виникла сварка на побутовому ґрунті, тож 30-літній господар вирішив конфлікт радикальним методом: схопив рушницю і вистрілив у груди приятелю», – повідомив начальник Тростянецького відділення поліції Віталій Лєбєдєв.

У поліції встановили: рушниця була не зареєстрована, відповідно, і зберігати її у себе чоловік не мав права. За його словами, зброю він випадково знайшов у лісі, й залишив при собі з метою самозахисту.

Сам же затриманий стверджує, що після скоєного хотів покінчити життя самогубством, а в село поїхав, аби попрощатися з донькою, яка на той час гостювала у бабусі.

Наразі в поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство). Слідчі дії тривають, вирішується питання про обрання затриманому чоловіку запобіжного заходу.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *