Обстановка в районі проведення АТО станом на 6 лютого 2016 року

Ситуація в зоні проведення АТО характеризується збільшенням інтенсивності вогневого впливу противника на підрозділи наших військ. Протягом доби здійснено 84 обстріли зі стрілецької зброї, гранатометів, БМП та 82/120-мм мінометів, з них: 28 – Луганське, Зайцеве, Майорськ, Троїцьке, Новгородське (Слов’янський напрямок); 40 – Авдіївка, шахта Бутовка, Опитне, Піски, Красногорівка, Мар’їнка (Донецький напрямок); 16 – Гнутове, Талаківка, Водяне, Широкине (Маріупольський напрямок).

Представникам Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ надана інформація про наявність у районах Горлівка та Донецьк забороненого Мінськими домовленостями озброєння – танків та САУ.

Санітарно-епідеміологічна ситуація на тимчасово окупованих територіях Донбасу залишається складною. Продовжують фіксуватись смертельні випадки від грипу та його ускладнень серед мирного населення та військовослужбовців ЗС РФ. 1 лютого ц.р. у Горлівці померло 6 осіб, ще по одному летальному випадку зафіксовано у Шахтарську та Ровеньках. У Луганську летальні випадки відмічаються щодобово. З огляду на це, керівництвом т.зв. “народної міліції ЛНР” скасовано усі масові заходи за участю підпорядкованих підрозділів. У Донецьку для військовослужбовців ЗС РФ створені окремі медичні установи та обмежено доступ до інформації щодо їх лікування.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *