На Чернігівщині поліція оперативно затримала розбійника-різника

Поліцейські Козелецького відділення поліції затримали мешканця Рівненської області, який завдав ножових поранень чотирьом своїм знайомим і заволодів їхнім майном.
До поліцейських, які чергують на стаціонарному посту Кіпті (Козелецький район) Чернігівської області, звернувся водій автомобіля «Volkswagen T4» і повідомив, що кілька хвилин тому у його автомобілі виник конфлікт між пасажирами, внаслідок якого один з чоловіків завдав ножових поранень йому та трьом пасажирам мікроавтобуса. Нападник заволодів речами та грошима потерпілих, вистрибнув з машини і втік.

На затримання зловмисника черговою частиною Козелецького відділення поліції були орієнтовані усі патрулі, які працювали в тому районі. В результаті злагоджених дій поліцейські оперативно затримали правопорушника на автостанції в Носівці.

Як розповіли потерпілі, вони всі разом поверталися в Рівненську область із заробітків. Дорогою у них виник конфлікт із земляком, який вихопив ножа та почав наносити поранення пасажирам та водію.

Коли автомобіль зупинився, чолов’яга забрав речі потерпілих, близько 3 тисяч гривень, та подався геть.

Наразі поліцією Ніжинського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій), карається позбавленням волі від трьох до семи років. Різник затриманий в порядку ст. 208 кримінально процесуального кодексу України. Наразі він знаходиться в Ізоляторі тимчасового тримання.

Триває досудове розслідування.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *