В Івано-Франківську в готелі застрелили іноземку

Зловмисником виявився місцевий житель. Скоївши вбивство, він зник з місця пригоди, а зброю викинув у річку. Чоловіка затримано, його дії кваліфіковані слідчими в якості умисного вбивства.

31 січня увечері в номері одного з готелів Івано-Франківська працівники закладу виявили тіло громадянки однієї з сусідніх країн. При огляді у неї були виявлені вогнепальні поранення голови та грудної клітини.

Того ж дня за вказаним фактом слідчим управлінням ГУНП в Івано-Франківській області розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці з’ясували, що потерпіла прибула в Україну 29 січня для зустрічі з одним з місцевих жителів. Наступного дня вранці між нею та чоловіком виник конфлікт. На його ґрунті житель Івано-Франківська здійснив кілька пострілів, заподіявши потерпілій тілесні ушкодження, від яких вона померла на місці події. Залишивши готель, чоловік дорогою викинув зброю в річку.

Правоохоронці упродовж доби встановили і затримали зловмисника. Ним виявився місцевий житель, уродженець м. Коломия Івано-Франківської області. Під час допиту чоловік визнав свою вину.

1 лютого, громадянина було затримано у порядку ст. 208 КПК України. За вчинений злочин йому може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Досудове розслідування триває.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *