У Києві чоловік ножем поранив незнайомця

Чоловіка затримали, коли він намагався скоїти крадіжку. Допомогли співробітникам поліції у затриманні перехожі.

Подія відбулась у грудні минулого року. 43-річний уродженець Запорізької області знаходився на території Центрального залізничного вокзалу. Згодом у нього виник конфлікт із незнайомцем, який переріс у сутичку. Підозрюваний дістав із кишені ножа та кілька разів вдарив ним свого опонента у живіт. Зрозумівши, що накоїв, чоловік втік.

На місце події прибули слідчо-оперативна група та лікарі. Потерпілого медики доставили у лікарню. Слідчі оглянули місце події та опитали свідків, які вказали прикмети нападника. Тож співробітники районного управління поліції оголосили зловмисника у розшук.

Через деякий час охорона одного зі столичних магазинів затримала чоловіка, який намагався вчинити крадіжку. Співробітники поліції прибули до магазину задля документування злочину. В особі крадія правоохоронці упізнали чоловіка, який перебував в оперативному розшуку.

Кримінальне провадження розпочато за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Підозрюваного взяли під варту. Йому загрожує до восьми років позбавлення волі.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *