На Чернігівщині автівка упала в воду, загинули водій і двоє пасажирів

У Корюківському районі працівник фермерського господарства, перевозячи доярок автомобілем ВАЗ-2121 «Нива», з’їхав у кювет та впав у річку. Внаслідок автопригоди водій та дві пасажирки загинули на місці, одна жінка госпіталізована.

Близько 20 години 31 січня до чергової частини Корюківського відділення поліції ГУ НП України в Чернігівській області надійшло повідомлення, що півгодини тому в селі Червона Буда сталася дорожньо-транспортна пригода, загинули люди.
На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група поліції та рятувальники відділення 9-ї державної пожежно-рятувальної частини Корюківки.

Під час перевірки було встановлено, що робітник місцевого фермерського господарства, керуючи автомобілем «Нива», з’їхав в кювет та впав у річку. Внаслідок ДТП водій та двоє пасажирок загинули на місці, третя пасажирка отримала тілесні ушкодження і швидкою допомогою була доставлена та госпіталізована в реанімаційне відділення Корюківської центральної районної лікарні.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами), що передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Триває досудове розслідування.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *