У центі Дніпропетровська правоохоронці викрили діяльність місця розпусти

У семикімнатному приміщенні поряд зі звичайними офісами дівчата цілодобово через мережу Інтернет надавали послуги інтимного характеру.

Співробітники Управління превентивної діяльності ГУНП в Дніпропетровській області спільно зі слідчим відділом Дніпропетровського відділу поліції в рамках розслідування кримінального провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 302 Кримінального кодексу України (створення або утримання місць розпусти і звідництво) провели санкціонований обшук в будівлі в центрі міста Дніпропетровська.

За зачиненими дверима одного з офісів поліцейські виявили місце розпусти. На час обшуку в приміщенні працювали 7 дівчат та адміністратор залу. З місця вилучено 7 комплектів оргтехніки, 7 одиниць телекомунікаційного обладнання, а також численні предмети інтимного характеру. Як повідомили дівчата за 1 хвилину розмови іноземні клієнти сплачували 1,99 доларів.

У рамках досудового розслідування будуть встановлені всі особи, причетні до організації злочинного бізнесу. Їм може загрожувати обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на той самий строк.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *