На Буковині аби вгамувати чернівчанина, довелося викликати спецпідрозділ

Раніше судимий чернівчанин забіг в будинок до подружжя в Сторожинцях та вчинив з ними конфлікт. Під час сварки чоловік завдав господарям та собі тілесні ушкодження.

До Сторожинецького відділу поліції вночі, 31січня, надійшло повідомлення про те, що в будинку на одній із вулиць районного центру бійка. На місце виклику одразу виїхала слідчо-оперативна група. З’ясувалося, що до помешкання місцевого подружжя забіг 25-річний мешканець обласного центру та вчинив з ними сварку. Під час конфлікту, чернівчанин завдав тілесні ушкодження господарям помешкання, забарикадувався в кімнаті будинку та кухонним ножем наніс собі декілька поранень.

Вгамували молодика працівники роти поліції особливого призначення при Головному управлінні Національної поліції в Чернівецькій області.

Господаря помешкання із пораненнями ока госпіталізовано до обласної клінічної лікарні.

Зловмисника із ножовими пораненнями доставлено до центральній районній лікарні, де він наразі перебуває. Відомо, що хлопець раніше притягувався до кримінальної відповідальності за хуліганство.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження, передбачене ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. З метою встановлення причин такої поведінки чернівчанина, слідчі призначили низку експертиз. Слідство триває.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *