Обстановка в районі проведення АТО станом на 2 лютого 2016 року

Ситуація в зоні проведення АТО характеризується продовженням інтенсивного вогневого впливу противника на сили АТО. Протягом доби здійснено 56 обстрілів позицій сил АТО зі стрілецької зброї, гранатометів, 82/120-мм мінометів та зенітних установок ЗУ-23-2, з них: 30 – Луганське, Зайцеве, Дача, Майорськ, Троїцьке, Новгородське (Слов’янський напрямок); 25 – Авдіївка, шахта Бутовка, Невельське, Опитне, Піски, Кам’янка, Первомайське, Мар’їнка (Донецький напрямок); один – Пищевик (Маріупольський напрямок). Відбулось бойове зіткнення у районі Пищевик.

Представникам Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ надана інформація про наявність у районах Донецьк та Макіївка забороненого Мінськими домовленостями озброєння – танків, САУ та 122-мм РСЗВ “Град”.

На передових позиціях 3 окремої мотострілецької бригади (Горлівка), на підґрунті вживання спиртних напоїв між військовослужбовцями відбулась збройна сутичка, в результаті якої один з них загинув. Командування з’єднання вживає заходів з приховування вказаного інциденту від вищого командування та видає його як наслідок бойового зіткнення з ДРГ сил АТО.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *