Харків’янин ледь не зарізав перехожого

У скоєнні цього злочину співробітники Управління карного розшуку та оперативники Фрунзенського відділення поліції викрили 27-річного чоловіка.

Як встановили правоохоронці, між незнайомими чоловіками виник словесний конфлікт. Образившись на опонента, зловмисник стежив за ним до будинку й двічі вдарив ножем у спину. Поранений зміг дістатися своєї квартири, і дружина викликала швидку. Потерпілого у тяжкому стані госпіталізували до Інституту загальної та невідкладної хірургії.

Зі слів підозрюваного, таким чином він хотів помститися за образу. Вилучені речові докази направлені до експертно-криміналістичного центру.

Як розповів начальник Фрунзенського ВП полковник поліції Олег Міщенко, затриманому вже повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України. Санкцією статті визначена відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років. Підозрюваному обраний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Стан здоров’я 37-річного потерпілого медики оцінюють як задовільний. Після госпіталізації він був прооперований і зараз продовжує лікування. Слідчі дії за відкритим кримінальним провадженням тривають.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *