Під час сварки чоловік поранив військовослужбовця та вбив його неповнолітнього товариша

Під час проведення оперативно-розшукових заходів за фактом вбивства правоохоронці викрили та затримали місцевого жителя 1977 року народження.

До Лисичанського відділу поліції надійшло повідомлення від диспетчера швидкої медичної допомоги про те, що невідомому чоловіку нанесено ножове поранення у живіт.

Виїхавши на місце події, поліцейські встановили, що 28 січня о пів на першу ночі біля кафе на вул. Постишева міста Лисичанська невідомий чоловік вчинив сварку з 21-річним місцевим хлопцем, який є військовослужбовцем ЗСУ і наразі знаходиться у відпустці. Під час сварки чоловік спричинив ножове поранення у ногу військовослужбовцю після чого намагався втекти з місця події.

Свідком цієї події став товариш військовослужбовця – 17-річний місцевий житель, який спробував наздогнати та затримати кривдника. Наздогнавши чоловіка в районі меморіалу на пр. Леніна, отримав від нього ножове поранення у праву частину грудної клітки між 7-8 ребром. Від отриманих тілесних ушкоджень хлопець помер на місці події.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів у скоєнні злочину поліцейські викрили та затримали місцевого жителя 1977 року народження. Підозрюваного затримано на підставі ст. 208 КПК України.

Потерпілого військовослужбовця з діагнозом колото-різане поранення верхньої треті правої гомілки госпіталізовано.

Цей факт внесений до ЄРДР та кваліфікований за ст. 115 (умисне вбивство) та ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Проводяться слідчі дії.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *