Вбивство пенсіонера на Харківщині

Менше доби знадобилося правоохоронцям Харківського відділу поліції, щоб затримати 31-річного місцевого мешканця, який позбавив життя пенсіонера та наніс тілесні ушкодження його співмешканці.

28 січня близько 8 години ранку до чергової частини відділу надійшло повідомлення від невідомого чоловіка, що на одній з вулиць, розташованій в селищі Стрілече, він виявив тіло 79-річного чоловіка з чисельними забоями тулуба та обличчя, а поблизу з ним непритомну 76-річну жінку.

За вказаною адресою негайно виїхало керівництво та слідчо-оперативна група. Зі слів постраждалої поліцейськими було з’ясовано, що того дня близько третьої ночі до будинку подружжя прийшов невідомий чоловік, почав стукати у двері. Коли вони відчинили, він несподівано влаштував сварку та наніс їм тілесні ушкодження.

– Правоохоронці доклали чимало зусиль для того, щоб викрити зухвалого зловмисника, – розповів начальник Харківського відділу полковник поліції Володимир Кагадій. – Під час проведення оперативно-розшукових заходів у скоєнні тяжкого злочину було викрито раніше засудженого за злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків, 31-річного жителя райцентру. Підозрюваний зізнався у скоєному та розповів працівникам поліції, що був напідпитку та переплутав адресу. Але натомість, щоб піти додому, вчинив сварку, побив господаря та його дружину.

Слідчими відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років.

Постраждала доставлена до Харківської міської клінічної лікарні, стан її здоров’я середньої тяжкості.

Підозрюваний затриманий та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *