Різанина в Одесі. Відео

Під час конфлікту 31-річному одеситові було завдано ножове поранення в область серця. Потерпілий госпіталізований. Підозрюваного у вчиненні вказаного правопорушення затримано. Відносно нього розпочато кримінальне провадження за ст. 15 (замах на злочин) та ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

О 13.15 до Суворовського відділу поліції надійшло повідомлення від лікарів про те, що з проспекту Добровольського до медичного закладу доставлено молодого чоловіка у непритомному стані, з проникаючою колото-різаною раною грудної клітини.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Під час опитування свідків та очевидців було встановлено, що тілесні ушкодження потерпілий отримав неподалік від міні-ринку «Марсельський» під час конфлікту з невідомим чоловіком. Того ж дня, в результаті проведених слідчо-оперативних заходів, особу зловмисника було встановлено. Ним виявився раніше засуджений 35-річний місцевий житель. Чоловіка затримали і доставили до Суворовського відділу поліції.

Як з’ясувалося, підозрюваний та потерпілий були малознайомі. Того дня вони випадково зустрілися на вулиці. Поспілкувавшись, чоловіки розійшлися, а вже за декілька хвилин постраждалий у супроводі своєї подруги наздогнав підозрюваного та звинуватив того у крадіжці її документів. Між чоловіками зав’язалася бійка, під час якої зловмисник дістав ніж і вдарив потерпілого у груди.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження. Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За замах на умисне вбивство йому загрожує від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Досудове слідство триває.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *