В смертельній аварії загинув турок

46-річний іноземець, який керував вантажним автомобілем, отримав несумісні з життям травми в аварії, яка трапилася 27 січня в Долинському районі Івано-Франківської області.

Близько о пів на десяту годину на дорозі неподалік села Оболоня автопоїзд, який складався з сідлового тягача «MERCEDES-BENZ 1840 LS» та напівпричепа, перетнувши смугу зустрічного руху, виїхав за межі проїжджої частини дороги й перекинувся. Внаслідок пошкодження кабіни вантажівки чоловік, який керував нею, був смертельно травмований.

Чому водій не впорався з керуванням автомобілем на сухій дорозі у світлу пору доби наразі встановлює слідство. Розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Крім того, учора в ДТП в Коломиї постраждала жінка-пішохід. Близько 08:45 водій автомобіля «Фіат Добло», 29-річний мешканець Коломийського району, на одній з вулиць міста вчинив наїзд на 63-річну жительку райцентру, яка переходила дорогу. Жінку з політравмою було доставлено до реанімаційного відділення лікарні. За цим фактом проводиться перевірка.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *