В Києві затримали поліцейського-хабарника. Відео

Працівник одного з підрозділів Головного управління Національної поліції в м. Києві вимагав гроші за вплив на прийняття рішення щодо закриття кримінального провадження стосовно членів ОЗГ, які “кришували” незаконні пасажирські перевезення.

Співробітники Головного управління СБУ в м. Києві та Київській області спільно з працівниками столичної прокуратури і оперативниками Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції затримали майора поліції під час отримання ним хабара.

Старший оперуповноважений відділу боротьби з організованою злочинністю Управління карного розшуку Головного управління Національної поліції в м. Києві вимагав від громадянина України 80 тисяч гривень. За це поліцейський пообіцяв вплинути на прийняття рішення щодо закриття кримінального провадження відносно злочинної групи, яка займалася «кришуванням» незаконних пасажирських автоперевезень в районі столичного залізничного вокзалу, а також поборами з водіїв таксі та маршруток.

Працівника поліції затримали під час отримання другої частини хабара у розмірі 35 тисяч гривень.

Зараз тривають оперативно-слідчі дії у рамках кримінального провадження, відкритого за ч.3 ст. 369-2 (Зловживання впливом) Кримінального кодексу України.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *