Стрілянина в Києві

У чергову частину звернувся заявник і повідомив про те, що поблизу станції метро «Лісова» перебувають приблизно 30 чоловіків у масках і чути постріли.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група Деснянського райуправління поліції. Правоохоронці встановили, що конфлікт виник між підприємцями та представниками комунального підприємства «Київблагоустрій», які проводили демонтаж кіосків. Жодних заявок щодо забезпечення правопорядку під час цих робіт до органів Національної поліції Києва не надходило.

Зі слів очевидців та свідків події, під час конфлікту дійсно пролунав постріл. При цьому ніхто із присутніх не постраждав.

З ініціативи працівників поліції підприємці створили робочу групу, яка встановлюватиме законність демонтажу зазначених МАФів на рівні керівництва департаменту благоустрою Київської міської державної адміністрації.

Відомості про цей факт внесено до Журналу єдиного обліку заяв і повідомлень Деснянського управління поліції. Після проведення першочергової перевірки цій події буде надана правова оцінка.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *