На Дніпропетровщині жінка через соціальну мережу розповсюджувала порнографічну продукцію

Мешканка Дніпродзержинська з грудня 2015 року розповсюджувала у мережі Інтернет порнографічну фото-відеопродукцію.

Задокументували її протиправну діяльність працівники Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми ГУНП в Дніпропетровській області у ході супроводження кримінального провадження за ст. 301 Кримінального кодексу України (розповсюдження порнографічної продукції).

Працівники поліції провели обшук за місцем її мешкання, під час якого було вилучено системний блок комп’ютера та мобільний телефон, який використовувався для розповсюдження продукції у мережі Інтернет.

У результаті правоохоронці припинили її дії, всі веб-сторінки публічних груп у соціальній мережі та веб-сторінка зловмисниці було блоковано та знищено, вся порнографічна фото-відеопродукція вилучена.

Слідчим відділом Дніпродзержинського ВП вирішується питання щодо повідомлення їй підозри у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1, 2, 3 ст. 301 (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) Кримінального кодексу України. Жінці загрожує позбавлення волі на строк від 3-х до 7 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3-х років.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *