У Чернівцях військовослужбовець пограбував місцеву мешканку

Поліцейські Чернівецького відділу поліції оперативно відреагували на повідомлення про скоєння протиправних дій щодо чернівчанки та швидко встановили особу зловмисника.

Повідомлення про скоєння грабежу у під’їзді будинку на вулиці Руській обласного центру надійшло до Чернівецького відділення поліції 26 січня, близько 23 години. Слідчо-оперативна група негайно виїхала на місце виклику, були орієнтовані патрульні наряди, які забезпечували охорону громадського порядку на прилеглій території.

Потерпіла розповіла поліцейським, що повертаючись додому, у під’їзді будинку вона зробила зауваження трьом молодикам, аби ті не шуміли, бо викличе поліцію. Хлопці вступили в словесний конфлікт, під час якого один із них вихопив у неї з рук мобільний телефон та втік.

Поліцейські провели першочергові оперативно-розшукових заходи, завдяки яким упродовж години вдалося встановити всіх учасників події.

З’ясувалося, що пограбував жінку 25-річний чернівчанин. Хлопець мобілізований та проходить службу у Чернівцях. Після скоєного злочину, військовослужбовець повернувся до військової частини, де його і знайшли поліцейські.

Правоохоронці мобільний телефон вилучили, а за цим фактом розпочали кримінальне провадження, передбачене ч. 1 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Правопорушника може чекати позбавлення волі строком до чотирьох років.

У ході розслідування кримінального провадження також буде дана правова оцінка діям решти учасників даної ситуації. Триває досудове розслідування.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *