На Дніпропетровщині поліцейські затримали сутенерку

Раніше судима за звідництво жінка через друковані ЗМІ та Інтернет підшуковувала дівчат, які в подальшому під її керівництвом працювали повіями.

Злочинну діяльність сутенерки викрили працівники Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми ГУ НП України в Дніпропетровській області. Під час супроводження кримінального провадження за ст. 303 Кримінального кодексу України її протиправна діяльність була задокументована.

Встановлено, що з січня 2015 року зловмисниця організовувала на території Кривого Рогу роботу жінок віком від 19 до 30 років, які займалися проституцією.

Працівники Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми ГУ НП в Дніпропетровській області оглянули місце, де дівчата надавали інтимні послуги. В організаторки вилучені отримані злочинним шляхом 600 гнивень, а також мобільний телефон, який вона використовувала для здійснення злочинної діяльності, та інші речові докази, які мають безпосереднє доказове значення для кримінального провадження.

Наразі вирішується питання про повідомлення зловмисниці підозри у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 303 Кримінального кодексу України (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією). Їй загрожує від трьох до п’яти років позбавлення волі.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *